✆ Voor direct contact bel: 020-8467171

 • kickasse serials
 • limetorrenturl tv show
 • Home / Over ons

  Experts in Workflow en Time Management

  Onze trainers hebben allen professionele ervaring opgedaan in Workflow Management. Naast inhoudelijke expertise hebben zij operationele ‘lijn’ ervaring in grote organisaties.

  Marco Bogers

  “Getting Things Done” is een van die dingen waarvan ik wilde dat ik ze 20 jaar geleden al geweten zou hebben. Sinds ik met het systeem werk, krijg ik veel meer gedaan, kan ik 70* projecten in de lucht houden en heb daarnaast nog veel tijd om door te brengen met familie en vrienden. Ik werk graag aan het verbeteren van de workflow van andere mensen omdat ik zie dat ze er echt mee geholpen zijn, en omdat je snel resultaten ziet. Het mooist vind ik de zucht van opluchting op iemands gezicht (en dan vervolgens de glimlach) als hij of zij beseft hoe simpel het is om weer grip op zijn of haar werk te krijgen.”

  Foto boek

  Anke van Bussel

  “Als psycholoog ben ik altijd al gefascineerd geweest door wat mensen beweegt. Hoe komt het dat mensen zich anders gedragen in dezelfde omgeving? Waarom stelt de ene persoon zijn werk vaak uit en haalt de andere persoon altijd met gemak zijn deadlines? En waarom lukt het veel mensen niet om tijd te besteden aan zaken die ze echt belangrijk vinden? Ik geloof dat de oplossing hiervan ligt in een combinatie van wilskracht en timemanagement en dat je beide elementen kunt trainen. Een goed startpunt hiervoor is de methode Getting Things Done, waarmee ik dan ook graag werk.”

  * Volgens Getting Things Done is iedere uitkomst waaraan je jezelf gecommitteerd hebt en die meer dan 1 fysieke actie vergt om het te bereiken, een project. De meeste mensen hebben volgens deze definitie 50 tot 100 projecten.

   

   
   

  © 2014 – WorkinFlow