Gratis consult

Heeft het zin om te investeren in een training?

Je bent niet voor niets op deze site terecht gekomen. Je bent op zoek naar meer informatie rondom Time Management, of Getting Things Done en misschien overweeg je zelfs om er een training in te volgen. Maar er is zoveel keuze, je vraagt je af waar te beginnen.

Je bent niet de enige. Het blijkt dat het afwegen van de verschillende opties voor de meeste mensen een lastige zaak is. Er is ook zoveel informatie rondom Time Management, en er zijn heel veel aanbieders. Hoe weet je dat je datgene kiest wat bij jou past?

Verspil geen tijd en vraag een Gratis Consult

Omdat wij dit probleem vaker bij cursisten tegenkwamen hebben we besloten een gratis consult aan te bieden. In dit consult kan je ons één of meerdere vragen stellen, en wij hopen dat het je meer helderheid biedt, zodat je een goed overwogen keuze kan maken.

Bel ons op 020-8467171 of vul het formulier in

Wat houdt het consult in?

We gaan in op vragen zoals:

  • Wat is de aanleiding voor jou om op zoek te gaan naar meer informatie rondom Time Management?
  • Waar loop je concreet tegenaan?
  • Welke andere oplossingen heb je geprobeerd?
  • Wat zou je willen leren?

 Wat levert het me op?

  • Een overzicht van de opties rondom het verbeteren van Time Management
  • Realistisch beeld van wat onze cursus je wel en niet kan brengen
  • Met een beter gevoel een beslissing nemen of het wel of niet te doen

Zijn jullie wel onafhankelijk?

Wij zijn uiteraard overtuigd van ons aanbod. Aan de andere kant hebben wij er een belang in dat we met deelnemers werken die ook daadwerkelijk succesvol kunnen zijn met wat wij aanbieden. Als iemand bijvoorbeeld een probleem met zijn baas heeft, is misschien een Time Management training niet de beste oplossing. Soms raden we ook iemand af om bij ons een cursus te doen. Tijd is kostbaar, die moet je niet verspillen.