✆ Voor direct contact bel: 020-8467171

 • kickasse serials
 • limetorrenturl tv show
 • Home / Voor wie

  U weet dat u meer uit uw dag zou kunnen halen

  U bent goed bezig met uw vak, en de dagen vliegen voorbij. Toch komt het vaak voor dat u zich afvraagt waar uw dag nou eigenlijk gebleven is. U komt er maar niet toe om uw werk structureel efficiënter aan te pakken omdat er altijd wel dringender en belangrijker zaken zijn die voorrang hebben

  U deelt uw eigen werk in

  De mensen die het meest aan onze training hebben, zijn diegenen die veel vrijheid hebben om hun eigen werk in te delen, en misschien zelfs te kiezen waar en wanneer u werkt. U houdt van uw vrijheid, maar worstelt tegelijkertijd met vragen als: Hoe deel ik mijn dag in? Hoe krijg ik alles binnen de deadlines af? Hoe houd ik genoeg tijd over om te sporten?

  U heeft veel informatie te verwerken

  U krijgt veel e-mails, en wilt toch niets missen. Misschien gebruikt zelfs u ook Twitter en LinkedIn. Maar het wordt allemaal wel wat veel om bij te houden. De bakjes op uw bureau zijn altijd vol, en u merkt dat u tijd kwijt bent met het zoeken in uw archief.

  U wilt meer balans tussen werk en gezin

  U merkt dat u minder aandacht voor uw gezin heeft dan u zou willen. Ook als u niet werkt, denkt u aan uw werk. U werkt vaak ’s avonds en in het weekend, en dat gaat ten koste van uw gezin.

  Voor beginnende en gevorderde time-management beoefenaars

  Als u helemaal geen systeem hebt, dan is de kans groot dat u stress ervaart in uw werk. U zal dan zeker baat hebben bij onze training. Ook als u nu al met lijstjes of een systeem werkt, maar tegen uw grenzen aanloopt, dan zal u veel hebben aan onze training. Bent u zelf al met Getting Things Done begonnen, maar merkt u dat het nog niet lekker loopt, dan zal de training u op een hoger niveau kunnen brengen, of opnieuw inspireren.

   

   

   
   

   

  © 2014 – WorkinFlow