✆ Voor direct contact bel: 020-8467171

 • kickasse serials
 • limetorrenturl tv show
 • Home / Klanten

  ING Real Estate Services

   

  “De training voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik was namelijk op zoek naar een handvat om het continue wisselende aanbod aan werk te structureren. Ik merkte dat ik vaak ad hoc werkte, mij teveel liet overvallen door e- mailverkeer en dat zaken uit het zicht raakten, of telkens opnieuw moesten worden opgepakt terwijl ik krampachtig probeerde het hele A tot Z overzicht te behouden.
  De locatie was heel prettig, de groep net groot genoeg, waardoor er veel ruimte was voor interactie en op ieders persoonlijke verhaal kon worden ingegaan. Ik ervoer het als een opluchting dat ik niet de enige was die zoekende was naar een oplossing.
  Ik kreeg door de gestructureerde opbouw van het programma genoeg gelegenheid om mijn situatie goed te analyseren, wat voor mij leidde tot een aantal eye-openers. De aangeboden tools sloten hier goed op aan.
  Inmiddels heb ik mij de werkwijze grotendeels eigen gemaakt. Mijn inbox is leeg, en ik werk met meer overzicht en heb daardoor meer rust. Ik kan deze training absoluut aan iedereen aanbevelen”.
  Edward Stelloo, Commercial analyst bij ING Real Estate Investment Management te Den Haag

  Intomart GFK

  Prettige, duidelijke opzet binnen de cursusdag, met een aantal waardevolle inhoudelijke en praktische toevoegingen op de standaard die David Allen uiteengezet heeft in zijn GTD-boek.

  Het kennis- en ervaringsniveau van de trainer was dusdanig hoog, dat op ieder aangedragen praktijkvoorbeeld aangesloten kon worden.

  Ik heb, door de aangedragen uitleg en oefeningen, een aantal nieuwe inzichten over mijn huidige organisatiewijze opgedaan. En die inzichten geven de motivatie om de GTD-aanpak daadwerkelijk toe te passen.

  Daarin ligt de toegevoegde waarde van deze training.

  Fred de Vries, Project Manager GFK Intomart te Hilversum

  Lees ook zijn verslag op zijn blog Woordzin

  Expand Online

   

  Wij zochten een time management training die bij onze business past.Expand online werkt met een jong team,  geen dag is hetzelfde en er moet snel en flexibel gewerkt kunnen worden, zonder daarbij de hoofdzaken uit het oog te verliezen.

  De training die WorkfinFlow bij ons gedaan heeft paste daar goed in. Wij hebben met het hele bedrijf de training gevolgd. Een praktische training waar iedereen wel wat aan had. Wat wij waardeerden was dat de tips direct na de training in te zetten waren, en tegemoet kwamen aan onze behoefte om e-mail structureel onder controle te krijgen en te houden. Het gaf veel handvaten die direct stress verlagend werken, en de principes zijn zowel zakelijk als privé toepasbaar.

  Al met al stelt het ons in staat om zowel persoonlijk als in onze business slimmer en efficiënter bezig te zijn.

  Robbert Visser, Managing Partner Expand Online

  Groenservice Zuid-Holland

  Toen ik WorkinFlow benaderde had ik al eens een Time Management Training gedaan. Echter ik kon daar in mijn werk niet zoveel mee. Er lopen bij mij de hele dag mensen binnen, en ik heb ook een functie waarbij ik direct moet kunnen reageren op wat zich voordoet. Standaard Time Management technieken zoals het blokken van bepaalde tijden werkt bij mij dan bijvoorbeeld niet. Ik wist ook dat een training alleen me niet zou helpen.

  Ik heb daarom met WorkinFlow een volledig training en coachingstraject gedaan, met eerst een basistraining en daarna 2 dagen coaching on the job. Wat me echt geholpen heeft is om met mijn eigen werk aan de slag te gaan, en dat iemand naast me ging zitten die me daarbij begeleidde.

  Het is een heel prettig dat mijn werkplek nu optimaal geordend is. Waar ik eerst de hele dag tegen stapels aan zat te kijken, heb ik nu een leeg bureau, en omdat alles een vaste plek heeft weet ik alles snel en feilloos te vinden. Uit de voorgestelde software opties heb ik Remember the Milk gekozen. Deze takenlijst werkt heel prettig, en flexibel. Ik kan er alles in kwijt en kan er overal bij. Al met al merk ik dat ik er rustiger door ben geworden en mijn werk beter onder controle heb gekregen.”

  Els Barendrecht, Manager Inkoop en Logistiek, Groenservice Zuid-Holland te Schiedam

  Science Alliance

  “Ik werk als office manager in een hectische omgeving met een hoge werkdruk. WorkinFlow heeft bij ons een Incompany training verzorgd voor 10 mensen. Ik kan zeggen dat de methoden voor mij heel goed gewerkt hebben. Ik heb meer overzicht over wat ik nog moet doen, ik kan Outlook nu effectiever gebruiken, en het is heerlijk om bijna iedere dag het lege scherm van mijn inbox te zien. Ook privé gebruik ik de technieken en je houdt echt tijd over om leuke dingen te doen! Veel rustiger en veel meer motivatie als gevolg.”

  Andri van Niekerk, Office Manager, Science Alliance te Den Haag

   

   
   

  © 2014 – WorkinFlow